Classicnl kiest voor Radio Netwerk Nederland
Per 1 Februari brengt classicnl haar 4 radiokanalen onder bij Radio Netwerk Nederland. Radio Netwerk Nederland verzorgt vanaf deze datum de complete distributie voor classicnl waaronder de audiostreaming en kabeldistributie.

Themakanalen
Classicnl biedt haar luisteraars vier themakanalen: het reguliere classicnl, dat klassieke muziek uitzendt. Ook is er classicnl mind radio met achtergrondmuziek die je positief en kalm stemt. Verder is er ook nog classicnl Opera, dat voornamelijk operamuziek uitzendt. Op classicnl Opera hoor je de meest bekende aria’s en koorwerken uit opera’s van onder anderen Puccini, Mozart en Verdi. Tot slot is er ook nog classicnl Soundtracks, dat voornamelijk filmmuziek uitzendt. Klassieke muziek en film, een match made in heaven!

Galio
Door de samenwerking van Radio Netwerk Nederland met advertentieplatform Galio wordt classicnl ook toegevoegd aan de Galio online radiocampagne omgeving voor pre-roll en instream spots.

Wil je ook graag ontzorgd worden in je (streaming)distributie of ben je niet tevreden met je huidige aanbieder laat het ons weten en samen kijken we naar een passende oplossing. Wij hanteren korte lijnen tussen radiostation en serviceprovider waardoor je bij een eventuele storing altijd direct iemand aan de lijn krijgt en snel geholpen wordt. Daarnaast kijken we graag met de klant mee wanneer ze tegen problemen aanlopen.