Radio Netwerk Nederland is een jong en dynamisch technisch bedrijf. We zijn gespecialiseerd in alle zaken die met de radiosector te maken hebben. Onze technici hebben al jaren lange ervaring in het bouwen van studio’s, antennes en het installeren van diverse software.

Wij bieden op onze website een ruim aanbod van diverse radioapparatuur aan zoals antennes, filters, combiners, zenders, software etc. Apparatuur zoals deze kan op de gewenste locaties op maat worden geleverd en geïnstalleerd.

Frequentie planning / berekeningen

Radio Netwerk Nederland B.V. investeerde afgelopen tijd in FM en DAB+ planning software. RNN werkt samen met LS Telcom uit Duitsland . De medewerkers van de afdeling frequentie planning hebben 35 jaar ervaring op de Nederlandse markt.

Indien een omroep een verbetering of verhuizing uitgerekend wil hebben dan kan RNN deze omroepen bijstaan en voorzien van de juiste gegevens om een aangepaste vergunning aan te vragen bij Agentschap Telecom. RNN maakt gebruik van de actuele frequentie database en kaarten van het Agentschap Telecom.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met deze afdeling via info@radionetwerknederland.nl

 

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo