Wave Mon RF-60 veldsterktemeter

10 oktober 2020


Radio Netwerk Nederland maakt voor de veiligheid van onze monteurs gebruik van de Wave Mon RF-60 veldsterktemeter. De Wavemons zijn persoonlijke veldsterktemeters die alarmeren als de actiewaarden overschreden worden. Op het moment dat de normen van veilig werken bij verhoogde veldsterkte wordt overschreden geeft het apparaat door middel van led-indicatie, een pieptoon en trillen aan dat de heersende veldsterkte hoger is dan de veiliggestelde norm.

Deze meter voldoet aan de meerdere internationale normen waaronder: ICNIRP, Europese Richtlijn 2013/35 / EU, FCC, Veiligheidscode 6 (2015) en NAVO.

Tevens zijn de gegevens achteraf uit te lezen, en in een rapport te verwerken. Deze apparatuur wordt jaarlijks geijkt om een goede werking te borgen.

 


Ga terug