Radio Netwerk Nederland faciliteert Arrow Classic Rock op DAB+ in Oost en Zuid Nederland

21 januari 2020


Sinds 21 januari is Arrow Classic Rock na meer dan twee jaar afwezigheid weer in een gedeelte van Nederland te beluisteren via DAB+. Radio Netwerk Nederland heeft hiervoor overleg gevoerd met diverse partijen om hier ruimte voor vrij te maken op DAB kavels in Oost en Zuid Nederland.

Zo zijn in Oost Nederland via kavel 6B zenders als RADIONL Apeldoorn, RADIONL Twente en RADIONL Groningen en Grunn FM vanaf nu met een uitzendkwaliteit van 48 kbps te beluisteren. Arrow Classic Rock zendt uit met een kwaliteit van 64 kbps.

Het signaal van Arrow Classic Rock wordt door Radio Netwerk Nederland opgehaald in Den Haag en vanuit de media hub in Sneek getransporteerd naar de DAB muxen.

 


Ga terug